PharmDr. Zuzana Baťová, Ph.D.

Reexporty léčiv po novele zákona o léčivech, přípravy na online ověřování léčiv

První část exkluzivního rozhovoru s PharmDr. Zuzanou Baťovou, Ph.D., ředitelkou slovenského Státního ústavu pro kontrolu léčiv, nejen o antireexportní novele zákona o léčivech, přípravě na online ověřování léčiv či mezinárodní spolupráci.

…lékárenství začíná tady!

LÉKÁRNICKÁ INZERCE láme rekordy, spouští proto pro své uživatele novou rubriku EXTRA!

Vloženo: 20.06.2011, 16:23 | Čteno: 920583×

Největší český online pracovní trh v sektoru lékárenství LÉKÁRNICKÁ INZERCE již navštěvuje přes 500000 návštěvníků měsíčně. Spouští proto zcela novou sekci pro své uživatele – EXTRA – kde najdou řadu návodů, tipů, rad a do budoucna i online rozhovorů.

Za poslední dva roky se znatelně zvýšila návštěvnost LÉKÁRNICKÉ INZERCE a zájem ze strany inzerentů – všichni hlavní hráči na českém lékárenském trhu hledají své zaměstnance právě zde a počet individuálních platících klientů se počátkem tohoto roku významně navýšil.

LÉKÁRNICKÁ INZERCE proto spouští zcela novou rubriku EXTRA, ve které uživatelé najdou řadu zajímavých a praktických tipů a návodů k použití inzerce, ale i online rozhovory s personálními manažery společností působících na českém lékárenském trhu, stejně tak i s majiteli lékáren.

Naváže také na úspěšný chat z března letošního roku a nabídne další na určitá témata z personální oblasti.

Cílem je jednoduše vytvořit komunitní web, který bude zásobárnou informací jak pro uchazeče, tak pro zaměstnavatele v sektoru lékárenství a zlepší vzájemnou komunikaci.

Press Release 4/2011 – CZECH PHARMACY JOB CENTER is breaking records, therefore it is launching new section EXTRA for its users!

The biggest Czech online job market in the pharmacy sector CZECH PHARMACY JOB CENTER already attracts over 500,000 visitors per month. It starts therefore an all-new section to its users – EXTRA – where they will find many tutorials, tips, advice and in the future online interviews.

The attendance of the CZECH PHARMACY JOB CENTER and an interest from advertisers increased significantly over the last two years; all major players on the Czech pharmacy market are looking for their employees here and the number of individually paying clients earlier this year also significantly increased.

CZECH PHARMACY JOB CENTER is therefore launching a new section EXTRA, in which users will find many interesting and practical tips and instructions how to use the advertising as well as online interviews with both the personnel managers of companies operating in the Czech pharmacy market and the owners of pharmacies.

New section will also reassume successful chat from March this year and will offer new chats on certain personnel topics.

The goal is to create a community site that will become a storehouse of information for both the applicants and the employers in the pharmacy sector, and to improve mutual communication.

Websites of group APATYKÁŘ®.net

APATYKÁŘ® – The 1st Czech Pharmacy Information & Podcast Website
Lékárenský PODCAST – The 1st Czech Pharmacy PODCAST
pharma APATYKÁŘ® – website for medical professionals only