Mgr. Jakub Dvořáček, MHA

Mgr. Jakub Dvořáček, MHA: Úhradové soutěže pouze přesouvají rozhodovací pravomoc jinam, prostor pro marže je velmi limitní

Druhá část rozhovoru s výkonným ředitelem Asociace inovativního farmaceutického průmyslu Mgr. Jakubem Dvořáčkem mj. o spuštění systému online ověřování léčiv, řešení dostupnosti léčiv pro pacienty či úhradových soutěžích.

…pro ty, kteří na informace nechtějí čekat!

12 LET JEDNIČKA V OBORU!

LÉKÁRNICKÁ INZERCE nespí na vavřínech – opět v novém a mluví i slovensky

Vloženo: 11.02.2012, 15:29 | Čteno: 902818×

Největší český online pracovní trh pro sektor lékárenství už cíleně nenavštěvují pouze uchazeči z České republiky, ale i kolegové ze Slovenska. LÉKÁRNICKÁ INZERCE s návštěvností přes 500 tisíc měsíčně proto po dvou letech mění svou tvář a vychází vstříct i slovenským kolegům.

Omezení v LÉKÁRNICKÉ INZERCI platící klienti nenajdou

Největší český online pracovní trh pro sektor lékárenství LÉKÁRNICKÁ INZERCE je 12 let lídrem na trhu. Neustále se proto snaží své služby vylepšovat, aby uchazečům o práci a platícím klientům maximalizoval úspěšnost při hledání práce v lékárně či vhodného zaměstnance.

Okamžitý mailing s kontakty na nejnovější uchazeče ihned po vložení do databáze, možnost denní aktualizace inzerátu a neomezený počet lokalit či pracovních pozic – vše stále za jednu cenu. To jsou hlavní benefity, pro které služby LÉKÁRNICKÉ INZERCE vyhledává stále více platících klientů.

Jak vyplývá ze statistik služby, získat např. kvalitního odborného zástupce bez placené služby je ztrátou času. Proto i těm nejvíce spořivým LÉKÁRNICKÁ INZERCE přináší novou službu – být vidět a vědět.

Sehnat práci může být těžké, proto LÉKÁRNICKÁ INZERCE pomáhá

Uchazečům o práci naopak LÉKÁRNICKÁ INZERCE nabízí distribuci jejich poptávky přednostně těm, kteří o ně mají potenciální zájem, aby jejich šance na získání uplatnění byla co možná nejvyšší. Najít pracovní uplatnění může být v současnosti složité, proto LÉKÁRNICKÁ INZERCE uchazeče o práci neomezuje a naopak podporuje! Ti, kteří hledají práci v lékárně to vědí, proto začínají právě v LÉKÁRNICKÉ INZERCI.

Nově i slovensky

LÉKÁRNICKOU INZERCI však využívá kromě českých inzerentů také stále více těch ze Slovenska, proto spouští svou slovenskou verzi. I slovenští uživatelé tak získávají možnost využít dlouholetých zkušeností tohoto českého online pracovního trhu pro sektor lékárenství a oslovit přes něj nejen kolegy na Slovensku, ale i v České republice. Samozřejmě i pro ně je dostupná základní inzerce zdarma.

Inzerce musí být flexibilní

Rozměr pouhé statické inzerce – který používají tištěná média a drtivá většina tzv. jobserverů – je dávno překonán a cílem je v dnešní době především komplexní zviditelnění inzerenta, aktuálnost a rychlá reakce na změny v lékárnách. Právě to zajišťuje LÉKÁRNICKÁ INZERCE, proto je v sektoru nejúspěšnější českou službou.

Konec bonusů za recepty n...

Legislativní změny v obla...

Mgr. Stanislav Havlíček

Nová kategorie výdeje léč...

Mgr. Stanislav Havlíček

Ing. Mgr. Pavel Vajskebr

Záměry společnosti Česká ...

Ing. Mgr. Pavel Vajskebr

PharmDr. Marie Loučková

Diplomovaný farmaceutický...

PharmDr. Marie Loučková

Dohodovací řízení k úhrad...

Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch

Elektronická preskripce, ...

Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch...

Doc. RNDr. Jaroslav Dušek, CSc.

Tématický týden - 40. výr...

Doc. RNDr. Jaroslav Dušek...

Nový přírůstek v expozici...

Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch