Mgr. Jakub Dvořáček, MHA

Mgr. Jakub Dvořáček, MHA: K monitorování dostupnosti léčiv se může využívat i protipadělkový systém, devět států už o to má zájem

Druhá část rozhovoru s výkonným ředitelem Asociace inovativního farmaceutického průmyslu Mgr. Jakubem Dvořáčkem, MHA o emergentním systému či souvislosti německých rabatových a rámcových smluv s pojišťovnami s paralelním vývozem z Česka.

…o lékárenství víme vše!®

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® POSILUJE POZICI LÍDRA!

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® je registrovaná ochranná známka

Vloženo: 23.04.2016, 08:09 | Čteno: 753801×

Největší český online pracovní trh v lékárenství LÉKÁRNICKÁ INZERCE® má zaregistrovanou ochrannou známku. Více než dvouleté úsilí bylo završeno úspěchem a slovní označení lékárnická inzerce® může používat výhradně provozovatel skupiny APATYKÁŘ® PharmDr. Martin Dočkal.

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® vznikla před 16 lety jako vůbec první specializovaný pracovní trh pro oblast lékárenství. Za tu dobu se stal nejnavštěvovanějším v ČR a efektivní inzerci práce v lékárenském sektoru si bez něj skutečný profesionál nedokáže představit.

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® dokázala uspět v oblasti, kde ostatní naprosto vyhořeli. Za tímto úspěchem stojí mnoho let práce a dlouhodobých aktivit, reálně individuální péče o inzerenty, poradenství a seriózní přístup. Díky tomu získal tento online pracovní trh od roku 2008, kdy začal poskytovat efektivnější placené zviditelnění, stovky klientů, kteří tyto placené služby využívají. A to nejen všechny hlavní hráče na lékárenském trhu, ale v drtivé většině také inzerenty z řad menší řetězců provozovaných lékárníky a nezávislých lékáren.

I proto se provozovatel služby LÉKÁRNICKÁ INZERCE® rozhodl zaregistrovat ochrannou známku a bránit se tak parazitování na úspěchu služby.

„Jsem rád, že se podařilo registraci úspěšně dokončit, protože proces byl opravdu velmi náročný a probíhal již od roku 2013. Měli jsme totiž vyšší požadavky na ochranu a chtěli jsme registrovat slovní spojení, což je vždy obtížnější z hlediska prokázání způsobilosti. Ale já jsem člověk, který si nestanovuje jednoduché cíle. I proto jsou jak portál APATYKÁŘ®, tak i online pracovní trh LÉKÁRNICKÁ INZERCE® jedničky v oboru,“ říká jejich majitel a provozovatel PharmDr. Martin Dočkal.

Registrace ochranné známky je tak dalším krokem, který podtrhuje jasnou a dlouhodobou orientaci provozovatele na lékárenství.

„Chci dát inzerentům jasně najevo, že lékárenství je oblast, na kterou jsme se začali komplexně, tj. i co se týče nabídky práce, orientovat před 16 lety jako první. Neměníme obory zájmu jen podle toho, který je zrovna finančně zajímavější, rádi udáváme trendy a zakládáme si na dlouhodobé důvěře. Těší mě, že to naši inzerenti oceňují,“ dodává PharmDr. Martin Dočkal.

V souladu s registrací ochranné známky LÉKÁRNICKÁ INZERCE® tak není možné jakkoli ji využívat a zneužívat, parazitovat na její pověsti, uvádět výrobky či služby na trh s označením zaměnitelným s ochrannou známkou, či jinak nekalosoutěžně jednat.

Mgr. Michaela Veselá

Mgr. Michaela Veselá

Doc. RNDr. Jiří Klimeš, CSc.

Tématický týden - 40. výr...

Doc. RNDr. Jiří Klimeš, C...

PGEU

EXKLUZIVNÍ SPECIÁL – Jedn...