LÉKÁRNICKÁ INZERCE® je registrovaná ochranná známka – APATYKÁŘ®

Mgr. Ľuboš Doršic

Projekt individuálního dávkování léčiv pro pacienty 1.

První část rozhovoru s Mgr. Ľubošem Doršicem, hlavním farmaceutem sítě nemocnic a poliklinik Svet Zdravia a ProCare, o inovativním projektu individuálního dávkování léčiv v nemocnici ve slovenských Michalovcích.

…zprávy z farmacie, které jinde nenajdete!

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® POSILUJE POZICI LÍDRA!

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® je registrovaná ochranná známka

Vloženo: 23.04.2016, 08:09 | Čteno: 646847×

Největší český online pracovní trh v lékárenství LÉKÁRNICKÁ INZERCE® má zaregistrovanou ochrannou známku. Více než dvouleté úsilí bylo završeno úspěchem a slovní označení lékárnická inzerce® může používat výhradně provozovatel skupiny APATYKÁŘ® PharmDr. Martin Dočkal.

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® vznikla před 16 lety jako vůbec první specializovaný pracovní trh pro oblast lékárenství. Za tu dobu se stal nejnavštěvovanějším v ČR a efektivní inzerci práce v lékárenském sektoru si bez něj skutečný profesionál nedokáže představit.

LÉKÁRNICKÁ INZERCE® dokázala uspět v oblasti, kde ostatní naprosto vyhořeli. Za tímto úspěchem stojí mnoho let práce a dlouhodobých aktivit, reálně individuální péče o inzerenty, poradenství a seriózní přístup. Díky tomu získal tento online pracovní trh od roku 2008, kdy začal poskytovat efektivnější placené zviditelnění, stovky klientů, kteří tyto placené služby využívají. A to nejen všechny hlavní hráče na lékárenském trhu, ale v drtivé většině také inzerenty z řad menší řetězců provozovaných lékárníky a nezávislých lékáren.

I proto se provozovatel služby LÉKÁRNICKÁ INZERCE® rozhodl zaregistrovat ochrannou známku a bránit se tak parazitování na úspěchu služby.

„Jsem rád, že se podařilo registraci úspěšně dokončit, protože proces byl opravdu velmi náročný a probíhal již od roku 2013. Měli jsme totiž vyšší požadavky na ochranu a chtěli jsme registrovat slovní spojení, což je vždy obtížnější z hlediska prokázání způsobilosti. Ale já jsem člověk, který si nestanovuje jednoduché cíle. I proto jsou jak portál APATYKÁŘ®, tak i online pracovní trh LÉKÁRNICKÁ INZERCE® jedničky v oboru,“ říká jejich majitel a provozovatel PharmDr. Martin Dočkal.

Registrace ochranné známky je tak dalším krokem, který podtrhuje jasnou a dlouhodobou orientaci provozovatele na lékárenství.

„Chci dát inzerentům jasně najevo, že lékárenství je oblast, na kterou jsme se začali komplexně, tj. i co se týče nabídky práce, orientovat před 16 lety jako první. Neměníme obory zájmu jen podle toho, který je zrovna finančně zajímavější, rádi udáváme trendy a zakládáme si na dlouhodobé důvěře. Těší mě, že to naši inzerenti oceňují,“ dodává PharmDr. Martin Dočkal.

V souladu s registrací ochranné známky LÉKÁRNICKÁ INZERCE® tak není možné jakkoli ji využívat a zneužívat, parazitovat na její pověsti, uvádět výrobky či služby na trh s označením zaměnitelným s ochrannou známkou, či jinak nekalosoutěžně jednat.

PharmDr. Marie Loučková, Bc. Alena Šindelářová

Podceňovaná specializace ...

PharmDr. Marie Loučková, ...

Piotr Bohater

Current situation on the ...

Piotr Bohater

PharmDr. Tibor Czuľba

Reforma slovenské lékové ...

PharmDr. Tibor Czuľba

Inger Lise Eriksen

Current situation on the ...

Inger Lise Eriksen

PharmDr. Stanislav Havlíček

20 let České lékárnické k...

PharmDr. Stanislav Havlíč...

Noc muzeí v ČFM na Kuksu ...

PharmDr. Ondrej Sukeľ

Slovenské opatření proti ...

PharmDr. Ondrej Sukeľ

Vánoční trhy v Kuksu a uk...

Mgr. Stanislav Havlíček

Hlavní události českého l...

Mgr. Stanislav Havlíček

Lucie Kolbabová

Lucie Kolbabová

Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.