Dohodovací řízení k úhradám péče 2019

První část exkluzivního rozhovoru s náměstkem ministra zdravotnictví Mgr. Filipem Vrublem nejen o průběhu Dohodovacího řízení, novinkách v elektronické preskripci, jednotných doplatcích pro pacienty či možnostech zpětné regulace provozování lékáren.

…o lékárenství víme vše!®

VLASTNÍ CESTOU K ÚSPĚCHU!

Portál APATYKÁŘ® překonal 8 mil. pageviews měsíčně a 15 minut na jednu návštěvu!

Vloženo: 03.12.2017, 08:32 | Čteno: 287390×

Plzeň 3. prosince 2017 – Největší český farmaportál APATYKÁŘ® v listopadu pokořil hranici 8 miliónů zhlédnutých stránek a více než 780 tis. návštěv. Ke třem nejnavštěvovanějším rubrikám Lékárenství, Krátké zprávy a e-Lékárenství, které meziročně zaznamenaly více než dvojnásobný nárůst návštěv se v říjnu přidal i blog provozovatele portálu, jehož návštěvnost se meziročně (říjen 2016 až říjen 2017) dokonce ztrojnásobila.

Portál APATYKÁŘ® tak dále posiluje své vedoucí postavení díky nejširšímu a v drtivé většině exkluzivnímu zpravodajství z oblasti farmacie a lékárenství. V listopadu 2017 zaznamenal 8 miliónů zhlédnutých stránek (8 102 085). Co je mezi českými specializovanými weby unikátní, je především délka jedné návštěvy. Ta u nejnavštěvovanější rubriky Lékárenství činí 21:02 min. a v případě blogu dokonce 26:11 min. Délka návštěvy v porovnání s běžnými mainstreamovými weby jednoznačně dokazuje, že portál APATYKÁŘ® neláká na titulky, ale na obsah a návštěvníci na něm hledají seriózní informace pro svou praxi či podnikání.

Celkově pak na portálu při jedné návštěvě stráví průměrně už více než 15 minut (15:04 min.), v případě Lékárenského PODCASTU je délka návštěvy 18:46 min. (průměrná délka podcastu je 20 min.).

„Další růst návštěvnosti přičítám především tomu, že u nás najdou návštěvníci ty podstatné informace z oboru v drtivé většině jako první. A profesionálové – ať již lékárníci, manažeři, státní správa či investoři – si jednoduše nemohou dovolit čekat, až se u nás zveřejněná informace objeví v recyklované formě o několik dní později jinde. Skutečný profesionál hledá prvotní zdroj, chce být spojován s originalitou a lídrem v oboru. Kopírováním nikoho neuchvátíte. Proto má stále více profesionálů Apatykáře jako svůj primární zdroj a těší mě, že u řady oborových organizací či odborných společností tvoří jeho zprávy základ informací pro jejich členy,“ říká majitel a provozovatel portálu PharmDr. Martin Dočkal.

Portál APATYKÁŘ® od počátku sází na vlastní obsah a vyhledávání zajímavých a inspirativních témat. Jeho cílem není zkratkovité, zjednodušené mainstreamové zpravodajství, ale staví na detailním vysvětlení problematiky a souvislostí z pohledu odborníků s více než dvacetiletou lékárenskou praxí. Při jejich zpracování redakce zásadně komunikuje s konkrétními osobami (primárními zdroji), rozhovory autorizuje a fakta před zveřejněním ověřuje. Od počátku preferuje kvalitu před kvantitou. Proto na stránkách portálu návštěvníci nenajdou obtěžující reklamu a bannery, tak časté na jiných českých webech, které překrývají samotnou základní informaci a mnohdy určují náplň webů.

Portál APATYKÁŘ® je již řadu let hlavním českým médiem pro oblast lékárenství a farmacie. Jako první z českých zdravotnických médií začal přinášet zpravodajství každý den, tj. i o víkendech a svátcích, a od počátku se orientuje cíleně na oblast lékárenství a farmacie. Více než 18 let zde návštěvníci získávají kompletní, aktuální a v řadě případů exkluzivní informace z farmasektoru. Mezi jeho návštěvníky patří lékárníci, lékaři, farmaceutičtí asistenti, manažeři farmaceutických firem, investoři, personalisté, lékové agentury, státní správa, přední advokátní kanceláře se zaměřením na farmatrh, banky a pojišťovny. Mezi top 30 každý měsíc jsou všechna hlavní česká TV, rozhlasová, internetová i printová média. Portál je citován nejen v českých, ale rovněž v zahraničních odborných a ekonomických médiích a řada zahraničních regulačních agentur a farmaasociací si jej vybrala jako zprostředkovatele informací pro ČR. Měsíčně zaznamená více než 780 tis. návštěv. Celkem bylo staženo více než 35 mil. podcastů a každý týden je jich staženo více než 90 tis., pravidelných odběratelů všech podcastů je více než 430 tis. Pro profesionály, kteří chtějí být v oboru vidět nabízí řadu možností prestižní prezentace.

Mgr. Jakub Dvořáček, MHA

Mgr. Jakub Dvořáček, MHA:...

Mgr. Jakub Dvořáček, MHA...

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.

Lékárenství z pohledu min...

Doc. MUDr. Leoš Heger, CS...

Živá reportáž z akce

Mistrovství v lékárenské ...

Živá reportáž z akce

(Ne)povinné členství v Ko...

PharmDr. Marie Loučková, Bc. Alena Šindelářová

Farmaceutický asistent – ...

PharmDr. Marie Loučková, ...

PharmDr. Peter Stanko

Možnosti alternativního z...

PharmDr. Peter Stanko

PharmDr. Martin Beneš

Kontroly SÚKL 2. – distri...

PharmDr. Martin Beneš

Noc muzeí v ČFM na Kuksu ...

Lékárnické studium

Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc.

Reforma vysokoškolského s...

Prof. PharmDr. Alexandr H...